Wat is Geosta®

Geosta® staat voor Geologisch Stabiliseren. Geosta® is een poedervormig additief dat in combinatie met cement functioneert als een intelligente processor om van lokaal bodemmateriaal een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te maken.

Geosta® is voor zeer veelzijdige toepassingen geschikt:

  • Het maakt elk bodemmateriaal, dat belast is met organische bestanddelen, geschikt om te binden met (Portland)cement.
  • Geosta® optimaliseert en maximaliseert de binding van cement met het bodemmateriaal. Er ontstaat een zeer sterke hechting.
  • Het vormt driedimensionale, lange kristallen die de constructie behalve een hogere druksterkte ook buigtreksterkte geven. Een combinatie die uniek is voor cementgebonden materialen!
  • Geosta® is in staat om van vervuild bodemmateriaal herbruikbare bouwstof te maken.

Het product heeft zich al tientallen jaren onderscheiden door een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Om dit te kunnen blijven garanderen, wordt Geosta® voortdurend doorontwikkeld.

Geosta®: kwaliteit in stabiliteit

Al vele professionele aannemersbedrijven hebben Geosta® naar tevredenheid toegepast en inmiddels heeft het haar kwaliteit meer dan eens bewezen. Geosta® is in de afgelopen decennia doorontwikkeld tot een product met een hoge en stabiele kwaliteit en een vaste mengverhouding.

Geosta® staat voor duurzaamheid

Onze cliënten hebben ons de afgelopen jaren het vertrouwen gegeven om vele Geosta®-verhardingen aan te leggen. Wij beschikken hierdoor over een groot aantal referentieprojecten in binnen- en buitenland. Deze laten wij graag aan u zien, aangezien wij trots zijn op de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de Geosta®-applicaties.

In de geschiedenis hebben we ons bewezen, in de toekomst doen we dat graag samen met u.